Η Eταιρεία

Η εταιρεία με την επωνυμία Λούκαρης Παναγιώτης & Μοσκιού Μιχάλης OE και διακριτικό τίτλο Αuto Τechnology συστήθηκε το 2009.  Από τότε μέχρι σήμερα έχει συνδέσει το όνομα της με την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου την αξιοπιστία και την άμεση εξυπηρέτηση.

Με έδρα τη Ρόδο σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις με άρτιο εξοπλισμό εξειδικευμένο και έμπειρο έμψυχο δυναμικό η Αuto Τechnology παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε ηλεκτρολογικό πρόβλημα, συντήρηση ή αναβάθμιση του αυτοκινήτου σας.

Τα μηχανήματα διάγνωσης και επισκευής τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτει δίνουν την δυνατότητα για άμεση πρόσβαση στα τεχνικά δεδομένα κάθε τύπου αυτοκινήτου η τεχνογνωσία, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός του προσωπικού αποτελούν εγγύηση για το επίπεδο υπηρεσιών, την πλήρη κάλυψη των αναγκών καθώς και την υποστήριξη των πελατών της.

Η πολύχρονη εμπειρία των υπευθύνων σε συνδυασμό με την πρότερη ενασχόληση τους σε αυτοκινητοεπισκευαστικούς χώρους γνωστών εταιρειών, η συνεχής επιμόρφωση, η συνεργασίες με πολλούς καταξιωμένους προμηθευτές και κατασκευαστές δίνουν την δυνατότητα στην εταιρεία Αuto Τechnology να διευρύνεται συνεχώς και να παρέχει εξειδικευμένες λύσεις και ποιοτικά προϊόντα στους πελάτες της στις καλύτερες τιμές της αγοράς.